Full Moon Effect

Työryhmä Kuvat

Nykytanssiteos Full Moon Effect etsii alter egon piilotettua voimaa. Voimaa, jonka olemassaolo saattaa näyttäytyä aivan tiedostamatta. Tämän voiman löytäminen voi olla joko vapauttavaa tai vangitsevaa. Täysikuun aika on nyt tullut.

Täysikuun ajan uskotaan olevan täynnä voimallista parantavaa ja uudistavaa energiaa. Sen aikana kaikki kokemukset vahvistuvat, tietoisuuteen tulee uusia asioita sekä vahvistava vaikutus auttaa löytämään polun, jota lähteä kulkemaan. Vaikutus ei kuitenkaan anna kaikkia vastauksia. Täysikuu herkistää aistit, vapauttaa feminiinistä voimaa ja tuo lauman takaisin yhteen.

Ennakkoliput 15€ ovat myynnissä Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaalin ajan Hällä-näyttämöllä 25.-31.5.

Työryhmä

Koreografia ja ohjaus Joel Alalantela

Äänisuunnittelu Uni Karinko

Pukusuunnittelu Lauri Järvinen

Tanssijat Suvi Eloranta, Klaara Haapanen, Anniina Kumpuniemi, Samuli Roininen, Mari Rosendahl sekä vieraileva tanssija

Kuvat Sami Jokisuo

Joel Alalantela on tanssitaiteilija ja koreografi. Alalantela valmistui tanssijaksi Tampereen Konservatoriosta vuonna 2012 ja on toiminut siitä lähtien aktiivisesti taidekentällä nykytanssiteoksista musikaaleihin. Tällä hetkellä hän työskentelee Tanssiteatteri MD:ssä tanssijana ja koreografina. Hän on myös oman Alalantela Companynsa perustaja sekä koreografi.

Full Moon Effect on Joel Alalantelan debyyttikoreografia Tanssiteatteri MD:lle. Teos on päätepiste Alalantelan aikaisempiin välitilaa tutkiviin demoesityksiin, joissa teemaa on tarkasteltu henkisenä olotilana, ajattomana, resilienssissä sekä yhteisöllisyytenä näyttämötaiteessa.

Kuvagalleria

© Tanssiteatteri MD 2023