Yleisötyö

Vuonna 2024 järjestämme esitysten yhteydessä tavanomaista runsaammin avoimia tilaisuuksia yleisölle tutustua nykytanssiin esityksiä syvemmältä kuten taiteilijatapaamisia, yleisökeskusteluja sekä nykytanssikursseja ja tanssityöpajoja eri kohderyhmille.

Full Moon Effect -työpaja
La 3.2. klo 16.45-17.30

Kaikille täysikuusta ja liikkumisesta kiinnostuneille suunnattu Full Moon Effect -työpaja järjestetään ennen illan esitystä. Teoksen koreografin Joel Alalantelan ohjaama työpaja pitää sisällään improvisaatiopohjaisia liikeharjoitteita sekä mielikuvaharjoituksia. Osallistuminen ei vaadi kokemusta tanssista, joustavat ja rennot vaatteet riittävät.

Ilmoittaudu mukaan liput(a)tanssiteatterimd.fi. Työpaja sisältyy esityslipun hintaan.

Osta liput Full Moon Effect -esitykseen

IGLU Meet & Greet
– Tapaa teoksen hahmot esityksen jälkeen
Su 18.2. klo 15
La 28.9. klo 15
La 5.10. klo 15

Kauniin ympäristökasvatusteoksen hahmot keisaripingviini Buzika, sulavaliikkeinen olento Böbö, jääkarhu Paau ja mystinen A. X. Lodley ovat tavattavissa esityksen jälkeen. Heittäkää ylävitoset tai ottakaa vaikka selfie koko porukalla.

Osta liput Iglu-esitykseen.

Santeri Sammakon seikkailut
Missä Pupu on? – tanssityöpaja taaperoille ja vanhemmilleen
Ti 19.3. noin klo 10.30-10.45
La 23.3. noin klo 15.30-15.45
Su 7.4. noin klo 15.30-15.45

Juhlaesityksen ja pienen makupalan jälkeen järjestetään työpaja innokkaille vilistäjille ja mukana oleville aikuisille (vanhemmat, isovanhemmat, ohjaajat, opettajat). Työpajassa tutustutaan lapsen omaan leikkimieliseen tapaan tutkia maailmaa liikkuen, hassutellen ja tanssien.

Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä, muttei sitovaa. Ymmärrämme hyvin, jos tilanne muuttuu. Ilmoittautumiset liput(a)tanssiteatterimd.fi. Työpaja sisältyy esityslipun hintaan.

Kesto: n. 15 min

Osta liput Santeri Sammakon seikkailut -esitykseen.

Aliveness
Avoimet harjoitukset
To 11.4. klo 16-17
To 31.10. klo 16-17

Avoimissa harjoituksissa pääset seuraamaan kuinka Aliveness teosta luodaan. Tilaisuuksia on kaksi, jotka järjestetään hyvin eri vaiheessa työskentelyä, ennen julkisia esitysluonnoksia sekä juuri ensi-illan kynnyksellä. Avoimissa harjoituksissa on myös mahdollisuus keskustella työryhmän kanssa. Avoimiin harjoituksiin on vapaa pääsy.

Aliveness esitysluonnokset ja yleisökeskustelut
Ti 23.4. klo 18
Ke 24.4. klo 18
To 25.4. klo 18

Aliveness esitysluonnokset esittelevät marraskuussa ensi-iltansa saavan teoksen ainutlaatuista tekoprosessia sekä senhetkistä sisältöä. Jokainen esitysluonnos on kokeellinen koreografian, valosuunnittelun ja äänimaiseman suhteen. Esitysluonnosten yhteydessä järjestetään yleisökeskustelu.

Osta liput Aliveness-esitysluonnokseen

Tässä mä oon
– avoimet harjoitukset 
To 16.5. klo 16-17
To 3.10. klo 14-15

Avoimissa harjoituksissa yleisö pääsee tutustumaan Tässä mä oon -työryhmän työskentelyyn ja katsojien kanssa yhdessä luotavaan lasten tanssiteatteriesitykseen. Avoimet harjoitukset ovat vapaamuotoinen tilaisuus, joihin saa tulla ja mennä oman aikataulun mukaan.

Varaukset ja lisätiedot liput(a)tanssiteatterimd.fi / 050 556 6025
Lipunmyynti Hällä-näyttämöllä on avoinna arkisin klo 12-16 ja 1h ennen esityksiä.

 

© Tanssiteatteri MD 2024