Tilavuokraukset

Hällä-näyttämö

Hällä-näyttämön tiloja vuokrataan ympärivuotisesti. Hällä-näyttämö tarjoaa erinomaiset puitteet niin pienille kuin isoillekin tapahtumille. Hällä-näyttämöllä nähdään vuosittain niin konsertteja, seminaareja ja tanssikoulujen esityksiä kuin teatteri- ja elokuvafestivaalien tapahtumia.

Loivasti nousevassa katsomossa on hyvä näkyvyys ja intiimi tunnelma ja sen akustiset ominaisuudet mahdollistavat vaativatkin äänelliset kokonaisuudet. Näyttämön kaksoisjoustolattia sopii erityisesti tanssille.

Mahdollisuuksia on monia. Hällä-näyttämön koko tila on tarvittaessa käytössäsi tai vaihtoehtoisesti harjoitussali tai pieni funkisvaikutteinen aulatila on mahdollista vuokrata erikseen esimerkiksi kokouskäyttöön tai pienimuotoisille esityksille.

Katso tekniset tiedot

Harjoitussali

Hällä-näyttämön harjoitussali on hyvin muokkautuva 68,5 neliömetriä kokoinen tila. Isoine peileineen se on erinomainen mm. tanssi-, teatteri- tai liikuntaharjoituksia varten. Peilit voi tarvittaessa peittää mustilla verhoilla, jolloin tila muuntuu pieneksi esitystilaksi. Salista löytyy myös äänentoisto ja valoripustus pienimuotoisia esityksiä tai seminaaritilaisuuksia varten. Keittiön välitön läheisyys mahdollistaa tilan myös cateringille.

Harjoitussalin kapasiteetti on 60 henkilöä.

leveys 5,5 m
syvyys 11,4
vapaa korkeus 3,9 m

Tapahtuman mausteeksi

Hällä-näyttämön oma Aulabaari voidaan avata yleisölle Hällä-näyttämöllä toteutettavien tapahtumien yhteydessä. Aulabaari on avoinna ennen esityksiä sekä väliajalla.

Maistuvat väliaika- ja tilaustarjoilut toteutetaan yhteistyössä Juvenes Oy:n ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa tilaisuutenne henkeen sopiviksi. Hällä-näyttämön alakerrassa toimivaan Ravintola Teerenpeliin on myös mahdollista tilata illallinen. Ravintola Teerenpelin cateringin järjestää ranskalainen Ravintola 4 Vuodenaikaa, 4Catering.

Tanssiteatteri MD:n esiintymisen voi myös tilata tapahtumiin mittatilaustyönä. Ohjelmistossamme on monipuolisesti kaikenikäisille suunnattuja esityksiä, joista voidaan esittää myös osioita tapahtumien yhteydessä.

Tiedustelut

Paula Haajanen
Teatterisihteeri

paula.haajanen@tanssiteatterimd.fi
© Tanssiteatteri MD 2024