Saapuminen

Tanssiteatteri MD
Hällä-näyttämö

Hämeenkatu 25
33200 Tampere

Tanssiteatteri MD:n Hällä-näyttämö sijaitsee entisessä elokuvateatterissa Tampereen keskustassa osoitteessa Hämeenkatu 25, 33200 Tampere.  Pääovelle löydät syvennyksestä Hämeenkadulla sijaitsevien Ravintola Teerenpelin ja Kultasepänliike J-I Wahlbergin välistä.

Hällä-näyttämön pääovi on avoinna aina tunnin ajan ennen näytöksiä. Muina aikoina voit asioida meillä soittamalla ovikelloa, joka löytyy pääoven oikealta puolelta. Lipunmyyntimme palvelee arkisin klo 12-16 ja tunnin ajan ennen esityksiä.

Hällä-näyttämön sisäänkäynnissä on portaikko. Liikuntaesteisille käytössä on avaimella toimiva pyörätuolihissi, jota Hällä-näyttämön henkilökunta käyttää. Alaovelta löydät puhelinnumeron, johon voit soittaa tarvittaessa niin tulemme avustamaan sisäänpääsyssä. Katso lisätiedot esteettömyydestä.

Kävellen  

Kävellen löydät perille Hällä-näyttämölle Hämeenkatua pitkin. Jalkakäytävä on Keskustorin suunnasta saavuttaessa loivasti ylämäkeä ja Hämeenpuiston suunnasta saavuttaessa loivasti alamäkeä.

Polkupyörällä  

Hämeenpuiston suunnasta ajaessasi pääset Hämeenkadun etelänpuoleista pyöräilyväylää pitkin Hällä-näyttämön eteen. Keskustorin suunnasta pyöräilysuunta Hällä-näyttämöä kohti on Hämeenkadun pohjoispuolella, ja pääset Hällä-näyttämön puolelle ylittämällä Hämeenkadun suojatieltä Hämeenkadun ja Hallituskadun risteyksestä.

Polkupyöräparkki sijaitsee Hällä-näyttämön sisäänkäynnin edessä pyöräilyväylän ja kävelyväylän välissä.

Raitiovaunulla  nro 3

Lähimmät raitiovaunupysäkit ovat Tuulensuu A ja B, joilta kävelymatkaa Hällä-näyttämölle on noin 100 metriä alamäkeen Hällä-näyttämön suuntaan. Keskustorin raitiovaunupysäkeiltä A ja B on Hällä-näyttämölle noin 180 metriä Hällä-näyttämön suuntaan ylämäkeen. Raitiovaunulinjalla numero 3 (Santalahdesta ja Hervannasta) pääset Tuulensuun ja Keskustorin raitiovaunupysäkeille. Katso lisätiedot Tampereen joukkoliikenteen reittioppaasta.

Bussilla  

Tampereen kaupunkiliikenteen bussilla saavuttaessa lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Hämeenpuistossa (pysäkit Hämeenpuisto 0053 ja 0066 sekä Tuulensuu C ja D), Pääkirjasto Metson edustalla (pysäkki Metso 0024) ja Keskustorilla. Metson sekä Hämeenpuiston lähimmiltä pysäkeiltä on noin 300 metrin kävelymatka alamäkeen ja Keskustorilta noin 250 m ylämäkeen.

Pitkän matkan bussit saapuvat Tampereen linja-autoasemalle, josta on Hällä-näyttämölle kävellen n. 1 kilometri. Linja-autoaseman läheltä Sorin aukion pysäkeiltä C ja F pääsee myös bussilla lähemmäs Hällä-näyttämöä Keskustorille (mm. linjat 5, 30, 31).

Katso lisätiedot Tampereen joukkoliikenteen reittioppaasta.

Junalla  

Tampereen rautatieasemalta on Hällä-näyttämölle noin 1 kilometri Hämeenkatua pitkin. Rautatieasemalta Hällä-näyttämölle on helpoin saapua joko jalkaisin tai raitiovaunulla nro 3 suuntaan Santalahti (Rautatieasema-Tuulensuu).

Autolla  

Hällä-näyttämöllä ei ole pysäköintitilaa yksityisautoille. Lähimmät pysäköintipaikat löytyvät Näsilinnankadun ja Hallituskadun varrelta kaupungin maksuvyöhykkeeltä 1. Pysäköinti on maksullista arkisin klo 8–20, lauantaisin klo 8–18 tai 8–20 sekä sunnuntaisin klo 12–18 tai 12­­–20. Katso lisätiedot Tampereen kaupungin sivuilta. Kadunvarsipysäköinnin voi maksaa käteisen ja pankkikortin ohella seuraavilla sovelluksilla: Moovy, ParkMan, EasyPark ja eParking.

Lähimmät parkkihallit ovat P-Sokos osoitteessa Hallituskatu 12 (etäisyys 220 m), P-Hämeenpuisto osoitteessa Hämeenpuisto 47 (etäisyys 600 m) ja P-Frenckell Keskustorilla osoitteessa Frenckellin aukio 3 (etäisyys 500 m). Pysäköintitaloissa on käytössä Moovy-pysäköintisovellus.

Taksilla saapuessa voit tilata kyydin suoraan Hällä-näyttämön eteen osoitteeseen Tanssiteatteri MD, Hällä-näyttämö, Hämeenkatu 25, 33200 Tampere.

Lisätietoja saapumisesta voit tiedustella lipunmyynnistämme p. 050 556 6025, liput@tanssiteatterimd.fi

 

© Tanssiteatteri MD 2024