IGLU x Luontoliitto hyväntekeväisyysnäytös 9.9. klo 14.00

Tanssiteatteri MD ja Luontoliiton paikallistoimija Hämeen piiri järjestävät yhdessä toiminnallisen hyväntekeväisyysnäytöksen, jonka keskiössä on MD:n koko perheen tanssiseikkailu IGLU. Hyväntekeväisyysnäytös järjestetään lauantaina 9.9. klo 14.00. Osa näytöksen lipputuloista lahjoitetaan 80 vuotta juhlivalle Luontoliitolle.

Toiminnallinen iltapäivä Hällä-näyttämöllä

Yhteinen hyväntekeväisyysnäytös tarjoaa mukavan koko perheen iltapäivän luonnon suojelun ja kestävien arvojen äärellä. Ennen esitystä Hällä-näyttämön aulassa järjestetään lapsille ja kaikille halukkaille ongintaa, IGLU-teoksen pingviinit tervehtivät yleisöä klo 13.15-13.30 ja odotellessa voi myös luoda itselleen muistoksi pingviinikuvan. Hyväntekeväisyyssumma lahjoitetaan Luontoliiton Hämeen piirille syyskuun aikana.

Luonto tarvitsee puolustajia ja molemmat toimijat ovat sitoutuneita omista näkökulmistaan edistämään kestäviä arvoja ja pitkäjänteistä ekologista toimintaa.

Tanssiteatteri MD:n toiminnan keskiössä on yhteistyö, inhimilliset arvot sekä kestävästä toiminnasta huolehtiminen. MD valmistaa korkeatasoisia nykytanssiteoksia koko perheelle ja aikuisyleisöille. Lapsiyleisöille suunnatut teemoiltaan ja taiteellisuudellaan kokonaisvaltaisesti vaikuttavat tanssiteokset vahvistavat taiteen ja sivistyksen merkitystä kasvavissa, tulevaisuutta luovissa nuorissa ja edistävät kestävän arvomaailman rakentumista. Yhteistyö Luontoliiton kanssa toteuttaa luontevasti MD:n arvomaailmaa ja tavoitteita.”, kertoo MD:n toiminnanjohtaja Anniina Kumpuniemi.

Taide on loistava ympäristökasvatuksen keino. Meistä on hienoa, että lapsille tehdään heille suunnattua ympäristöaiheista taidetta. Olemme iloisia, että Tanssiteatteri MD halusi tukea järjestömme juhlavuotta. Lahjoitus mahdollistaa osaltaan monipuolisen ympäristökasvatustoiminnan jatkumisen toiminta-alueellamme”, sanoo Luontoliiton Hämeen piirin puheenjohtaja Ville Lahtinen.

Ympäristökasvatusta yhdessä

Mari Rosendahlin koreografioiman IGLU:n teemana on ystävyys, ilmastonmuutos ja uhanalaisten eläimien suojelun tärkeys. Päiväkoti- ja alakouluikäisille suunnattu kaunis tanssiteatteriteos toimii ympäristö- ja kulttuurikasvattajana ryhmille. Tanssiteatteri MD on rakentamassa Ekokompassi-ympäristöjärjestelmää, jonka myötä toiminnan jokaisen osa-alueen ympäristövaikutukset kartoitetaan ja kehitystyö aloitetaan. Prosessin päätteeksi ekokompassi tulee ohjaamaan tanssiteatterin kaikkea toimintaa ja päätöksentekoa.

Luontoliitto on lasten ja nuorten oma ympäristöjärjestö. Liitto tarjoaa valtakunnallisesti mahdollisuuksia harrastaa luonnossa ja vaikuttaa ympäristöasioihin. Luontoliiton Hämeen piiri toimii Pirkanmaan ja Etelä-Hämeen alueella ja kokoaa yhteen luonnosta ja ympäristövaikuttamisesta kiinnostuneet lapset, nuoret, nuoret aikuiset ja perheet. Piiri järjestää luontoleirejä ja -kerhoja sekä kursseja, retkiä ja tapahtumia ympäri vuoden. Ympäristöaiheisiin syvennytään säännöllisesti kokoontuvissa ilmasto-, metsä- ja ympäristönuorten ryhmissä.

Liput hyväntekeväisyysnäytökseen www.lippu.fi / Hällä-näyttämön lipunmyynti (avoinna arkisin klo 12-16 sekä tunti ennen esityksen alkua). Lippuvaraukset, ryhmäliput ja tiedustelut: liput@tanssiteatterimd.fi / 050 556 6025

Lue myös nämä

Tampereen päivän kampanjalippu | FULL MOON EFFECT

Tampereen 244-vuotispäivää juhlitaan Tampereen päivän tapahtumaviikonloppuna 29.9.–1.10.2023, jolloin kaupunki täyttyy kulttuurista, avoimista ovista ja lastentapahtumista. Vuodesta 1997 toiminut, Tampereen ainoa tanssiteatteri toivottaa 244-vuotiaalle Tampereelle hyvää syntymäpäivää! 💙 Juhlaviikonlopun kunniaksi, lahjaksi kaikille alueen asukkaille, FULL MOON EFFECT -nykytanssiteokset liput 15€ / kpl. Lunasta oma lippulahjasi osoitteesta www.lippu.fi. Lippukampanja on voimassa 29.9.-1.10. Esitykset Hällä-näyttämöllä 18.11.2023-7.2.2024. Lue lisää

MD mukana Ratina Shopping Festivalilla

Tanssiteatteri MD on mukana Ratina Shopping Festivalilla 14.-17.9.2023. MD:n lipunmyynti muuttaa siis poikkeuksellisesti Ratinan kauppakeskuksen Tapahtuma-aukion Basaariin ja palvelee siellä seuraavasti: to 14.9. klo 10-17, pe 15.9. – la 16.9. klo 10-18 sekä su 17.9. klo 12-16. Huomiothan, että torstai 14.9. IGLU-esityksen lipunmyynti Hällä-näyttämöllä avautuu vasta klo 17.30. 💜 MD:n Ratina Shopping Festival -tarjoukset 💜

Tanssivirtaa Tampereella -festivaalin teoshaku vuodelle 2024

TANSSIVIRTAA-FESTIVAALIN TEOSHAKU VUODELLE 2024 27. Tanssivirtaa Tampereella –nykytanssifestivaali etsii nykytanssiteoksia Ensi keväänä Tanssivirtaa-festivaali järjestetään toukokuun lopussa 21.-26.5.2024. Etsimme festivaalin ohjelmistoon Hällä-näyttämölle sovitettuja ajankohtaisia, aikuisyleisöille suunnattuja nykytanssiesityksiä. Näyttämöteosten lisäksi voit tarjota ohjelmistoon esimerkiksi erilaisissa kaupunkitiloissa toteutuvia esityksiä tai teoskonsepteja. Lähetä hakemuksesi hakulomakkeella viimeistään 15.11.2023. Voit täydentää hakemustasi 15.1.2024 mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. HAKULOMAKE Festivaali maksaa

© Tanssiteatteri MD 2023