Rail2Dance – tanssitaiteilijat matkaavat halki Euroopan

Tanssiteatteri MD on yksi neljästä partnerista vuosina 2022-2024 Luova Eurooppa -rahoituksella toteutuvassa Rail2Dance-hankkeessa. MD yhdessä Chemnitzin baletin (Saksa), Plesni teatterin (Slovenia) ja Norrlandsoperan (Ruotsi) sekä joukon tanssitaiteilijoita kanssa tutkivat julkisia tiloja ja niissä käyttäytymistä.

Hanke huipentuu 40-päiväiseen raiteilla liikkuvaan residenssiin ja liikelaboratorioon. Asemaseutujen tuntumassa esiintymisten pilkkoma junamatka halki Eurooppan kulkee Tampereelta Vaasan, Uumajan, Malmön, Nürenbegin, Chemnitzin ja Mariborin kautta ja Ljublijanaan.
Hankkeessa ovat mukana tanssijat Laura Chambers (Suomi), Patrik Riipinen (Suomi), Sasha Paar (Itävalta), Alja Lankovic (Slovenia), Anna Pehrsson (Ruotsi) ja Maria Naidu (Ruotsi). Hankkeen taiteellinen johtaja ja mentori on Anthony Missen (Englanti).

Rail2Dance-matka ponnahtaa käyntiin Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaalilla. Kaupunkitiloihin soluttautuvat tanssijat nähdään Tampereella Operaatio Pirkanmaan ohjelmassa Hällä-näyttämön ja Tampereen rautatieaseman välimaastossa 29.-30.5.2023.

Liikkuva residenssi ja liikelaboratorio jatkaa Tampereelta seuraavasti: Vaasa 2.6., Uumaja 4.–10.6., Malmö 12.6., Chemnitz 16.–20.6., Nürnberg 23.6., Maribor 25.6., Ljubljana 28.6.–2.7.

Hyppää mukaan matkaan Rail2Dance-hankkeen Facebook-sivuilla tai Instagram-tilillä!

Kuva: Drago Videmsek

 

Lue myös nämä

Full Moon Effect – Kasvavan puolikuun juhla

Kasvavan puolikuun juhla La 25.11. alkaen klo 19.30 Yökyöpelit ja lunastit huomio – tämä Full Moon Effect -ilta on juuri teille. Kasvavan puolikuun juhla järjestetään lauantaina 25.11. klo 19.30 alkaen, kun Hällä-näyttämölle rakentuu Tarotpuodin pop up -ministore. Ministore on kuin pienoismalli upeasta ja alkuperäisestä maagisten juttujen ostospaikasta. Tule tutustumaan kiviin ja löytämään juuri sinulle sopiva

Nyt saatavilla: Full Moon Effect huppari

Täysikuun aika on nyt tullut. Ja nyt sitä on mahdollista juhlia myös Full Moon Effect -hupparilla. Saatavana on kaksi värivaihtoehtoa: musta sekä meleerattu harmaa. Logon on suunnitellut graafikko Helen Hallamaa. 🌘 Hupparin saa itselleen hintaan 45 € 🌓 Hupparit tuotetaan on demand -periaatteella, joten hupparin saapumiseen Hällä-näyttämölle menee noin 1-3 viikkoa. Hupparin voi myös tilata suoraan

Ravitsemisliike Aistin Full Moon Effect-nimikkomenu

Ravitsemisliike Aisti on luonut kauden kolmen ruokalajin menun Full Moon Effect -esityksen teemasta inspiroituneena. Menu on tarjolla 17.11.-16.12.2023, eli koko syksyn esityskauden ajan. Menu yhteensä 45 € Varaukset varaukset@aistiravintola.fi | puh. 03 223 2040 Voit yhdistää Full Moon Effect -esitykseesi upean illallishetken tai nauttia elämykset erikseen – sinä päätät.  Voima Paahdettua maa-artisokkakeittoa, rakuunaöljyä, pikkelöityä suppilovahveroa

© Tanssiteatteri MD 2023