HAKU AUKI | Tuotantoassistentti Rail2Dance-projektiin

Tanssiteatteri MD hakee tuotantoassistenttia projektikohtaiseen tuntipalkkaiseen työsuhteeseen avustamaan kansainvälisen Rail2Dance-hankkeen Suomessa toteutuvan osuuden tuotannossa. Etsimme innokasta ja luotettavaa tekijää mukaan joukkoomme luomaan vaikuttavia taide-elämyksiä julkisissa tiloissa. Tehtävä sopii hyvin energiselle ja osaavalle valmistuneelle tai myös opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle tapahtumatuottamisen parissa.

Tuotantoassistentin paikka on mahtava tilaisuus tutustua Tanssivirtaa Tampereella –nykytanssifestivaalin tuotantoon ja EU-hanketyön käytännön toteutukseen.

Haku on auki maanantaihin 10.4.2023 klo 16 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Tanssiteatteri MD on tamperelainen ammattitanssiteatteri, joka on mukana kansainvälisessä Rail2Dance-hankkeessa yhdessä Chemnitzin baletin (Saksa), Plesni teatterin (Slovenia) ja Norrlandsoperan (Ruotsi) kanssa. Yhdessä partnerit sekä joukko taiteilijoita tutkivat julkisia tiloja ja niissä esiintymistä. Hanke toteutetaan Luova Eurooppa –rahoituksella ja Tampereella järjestettäviä esityksiä tukee Operaatio Pirkanmaa.
Hanke huipentuu 40-päiväiseen raiteilla liikkuvaan residenssiin ja liikelaboratorioon halki Euroopan. Hankkeen taiteellinen osuus käynnistyy Tampereella 22.5.-1.6.2023, kun keskustan alueella järjestetään sarja kaupunkitilaesityksiä. Esitykset ovat osa Tanssivirtaa Tampereella –festivaalia.

Tuotantoassistentin tehtäviin kuuluu: 
– Kaupunkiesityksien järjestelyt ja koordinointi.
– Kommunikointi ja tiedonkulun varmistaminen esiintyjien ja esityspaikkojen sekä vapaaehtoisten välillä.
– Kaupunkitilaesityksistä viestiminen yhdessä viestintävastaavan kanssa.
– Esiintyjien houstaus työskentelyn ja esityksien aikana.

Toivomme työnhakijalta kokemusta ja kiinnostusta tuotannollisiin töihin, projektinhallintataitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta sekä ratkaisukeskeisyyttä. Edellytämme hakijalta sujuvaa englannin kielen taitoa sekä kiinnostusta esittävää taidetta kohtaan.

Tuotantoassistenttina työskentelet sekä etänä että Tampereella, Hällä-näyttämöllä. Työ alkaa sopimuksen mukaan huhtikuussa. Työaika on noin 2-8h päivässä ja keskittyy eniten viikoille 21-22. Palkkaus on tuntipalkkapohjainen ja noudatamme Teatterialan työehtosopimusta. Osa työtehtävistä sijoittuu ilta-aikaan.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee lähettää 10.4.2023 klo 16 mennessä Tanssiteatteri MD:n toiminnanjohtajalle Anniina Kumpuniemelle osoitteeseen anniina.kumpuniemi(at)tanssiteatterimd.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lue myös nämä

Tanssivirtaa Tampereella -asiakaskysely

Tanssivirtaa Tampereella -asiakaskysely on suunnattu festivaalille osallistuneille katsojille. Festivaali järjestetään 25.-31.5.2023. Lyhyeen kyselyyn vastaaminen kestää noin 5 minuuttia. Arvostamme jokaista vastausta ja pyrimme kehittämään festivaalimme ohjelmistoa, tuotantoa ja viestintää niiden perusteella. Kysely on avoinna to 8.6. saakka. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kaksi festivaalipassia vuoden 2024 Tanssivirtaa Tampereelle -festivaalille. Asiakaskyselyyn on myös mahdollista vastata anonyymisti.

Hällä-näyttämön lipunmyynti on kiinni 18.-19.5.

Hällä-näyttämön lipunmyynti lomailee 18.-19.5.2023. Lippuja Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaalin sekä MD:n syksyn esityksiin saa loman ajan osoitteesta www.lippu.fi. Hällä-näyttämön lipunmyynti palvelee seuraavan kerran maanantaina 22.5. klo 12-16.

Tilaresidenssi Hällä-näyttämöllä | Haku on auki 30.5. saakka

Tilaresidenssi Hällä-näyttämöllä heinäkuussa esittävän taiteen ammattilaisille Haettavana ovat residenssijaksot ajalla 10.-14.7., 17.-21.7. ja 24.-26.7.2023. Tilaresidenssi sisältää työskentelyn Hällän näyttämöllä tai pienessä salissa päivittäin klo 10-17. Käytettävissä on tila ja äänentoisto, ei valo- tai videotekniikkaa, joten tilaresidenssi soveltuu parhaiten alkuvaiheen harjoitusjaksoon, lämmitysharjoituksiin tai oman prosessin kehittelyyn. Pieni sali (11 m x 5,5 m) sopii parhaiten soolo-, duetto

© Tanssiteatteri MD 2023