HAKU AUKI | Tuotantoassistentti Rail2Dance-projektiin

Tanssiteatteri MD hakee tuotantoassistenttia projektikohtaiseen tuntipalkkaiseen työsuhteeseen avustamaan kansainvälisen Rail2Dance-hankkeen Suomessa toteutuvan osuuden tuotannossa. Etsimme innokasta ja luotettavaa tekijää mukaan joukkoomme luomaan vaikuttavia taide-elämyksiä julkisissa tiloissa. Tehtävä sopii hyvin energiselle ja osaavalle valmistuneelle tai myös opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle tapahtumatuottamisen parissa.

Tuotantoassistentin paikka on mahtava tilaisuus tutustua Tanssivirtaa Tampereella –nykytanssifestivaalin tuotantoon ja EU-hanketyön käytännön toteutukseen.

Haku on auki maanantaihin 10.4.2023 klo 16 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Tanssiteatteri MD on tamperelainen ammattitanssiteatteri, joka on mukana kansainvälisessä Rail2Dance-hankkeessa yhdessä Chemnitzin baletin (Saksa), Plesni teatterin (Slovenia) ja Norrlandsoperan (Ruotsi) kanssa. Yhdessä partnerit sekä joukko taiteilijoita tutkivat julkisia tiloja ja niissä esiintymistä. Hanke toteutetaan Luova Eurooppa –rahoituksella ja Tampereella järjestettäviä esityksiä tukee Operaatio Pirkanmaa.
Hanke huipentuu 40-päiväiseen raiteilla liikkuvaan residenssiin ja liikelaboratorioon halki Euroopan. Hankkeen taiteellinen osuus käynnistyy Tampereella 22.5.-1.6.2023, kun keskustan alueella järjestetään sarja kaupunkitilaesityksiä. Esitykset ovat osa Tanssivirtaa Tampereella –festivaalia.

Tuotantoassistentin tehtäviin kuuluu: 
– Kaupunkiesityksien järjestelyt ja koordinointi.
– Kommunikointi ja tiedonkulun varmistaminen esiintyjien ja esityspaikkojen sekä vapaaehtoisten välillä.
– Kaupunkitilaesityksistä viestiminen yhdessä viestintävastaavan kanssa.
– Esiintyjien houstaus työskentelyn ja esityksien aikana.

Toivomme työnhakijalta kokemusta ja kiinnostusta tuotannollisiin töihin, projektinhallintataitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta sekä ratkaisukeskeisyyttä. Edellytämme hakijalta sujuvaa englannin kielen taitoa sekä kiinnostusta esittävää taidetta kohtaan.

Tuotantoassistenttina työskentelet sekä etänä että Tampereella, Hällä-näyttämöllä. Työ alkaa sopimuksen mukaan huhtikuussa. Työaika on noin 2-8h päivässä ja keskittyy eniten viikoille 21-22. Palkkaus on tuntipalkkapohjainen ja noudatamme Teatterialan työehtosopimusta. Osa työtehtävistä sijoittuu ilta-aikaan.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee lähettää 10.4.2023 klo 16 mennessä Tanssiteatteri MD:n toiminnanjohtajalle Anniina Kumpuniemelle osoitteeseen anniina.kumpuniemi(at)tanssiteatterimd.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lue myös nämä

Full Moon Effect – Kasvavan puolikuun juhla

Kasvavan puolikuun juhla La 25.11. alkaen klo 19.30 Yökyöpelit ja lunastit huomio – tämä Full Moon Effect -ilta on juuri teille. Kasvavan puolikuun juhla järjestetään lauantaina 25.11. klo 19.30 alkaen, kun Hällä-näyttämölle rakentuu Tarotpuodin pop up -ministore. Ministore on kuin pienoismalli upeasta ja alkuperäisestä maagisten juttujen ostospaikasta. Tule tutustumaan kiviin ja löytämään juuri sinulle sopiva

Nyt saatavilla: Full Moon Effect huppari

Täysikuun aika on nyt tullut. Ja nyt sitä on mahdollista juhlia myös Full Moon Effect -hupparilla. Saatavana on kaksi värivaihtoehtoa: musta sekä meleerattu harmaa. Logon on suunnitellut graafikko Helen Hallamaa. 🌘 Hupparin saa itselleen hintaan 45 € 🌓 Hupparit tuotetaan on demand -periaatteella, joten hupparin saapumiseen Hällä-näyttämölle menee noin 1-3 viikkoa. Hupparin voi myös tilata suoraan

Ravitsemisliike Aistin Full Moon Effect-nimikkomenu

Ravitsemisliike Aisti on luonut kauden kolmen ruokalajin menun Full Moon Effect -esityksen teemasta inspiroituneena. Menu on tarjolla 17.11.-16.12.2023, eli koko syksyn esityskauden ajan. Menu yhteensä 45 € Varaukset varaukset@aistiravintola.fi | puh. 03 223 2040 Voit yhdistää Full Moon Effect -esitykseesi upean illallishetken tai nauttia elämykset erikseen – sinä päätät.  Voima Paahdettua maa-artisokkakeittoa, rakuunaöljyä, pikkelöityä suppilovahveroa

© Tanssiteatteri MD 2023