Nyt saatavilla: Full Moon Effect huppari

Täysikuun aika on nyt tullut.

Ja nyt sitä on mahdollista juhlia myös Full Moon Effect -hupparilla. Saatavana on kaksi värivaihtoehtoa: musta sekä meleerattu harmaa. Logon on suunnitellut graafikko Helen Hallamaa.

🌘 Hupparin saa itselleen hintaan 45 € 🌓

Hupparit tuotetaan on demand -periaatteella, joten hupparin saapumiseen Hällä-näyttämölle menee noin 1-3 viikkoa. Hupparin voi myös tilata suoraan kotiin, jolloin hintaan lisätään postikulut 6,90 €.

Haluatko pukeutua Full Moon Effect -huppariin? Kiva kuulla. Toimi seuraavasti:

  • Ota yhteys Tanssiteatteri MD:hen sähköpostitse tai puhelimitse. Kerro meille nimesi, yhteystietosi, hupparin värin sekä koon. Kokovaihtoehdot ovat XS – 3XL.
  • Ilmoita samalla haluatko tuotteen suoraan kotiin vai haluatko hakea hupparin Hällä-näyttämöltä. Kotiinkuljetuksessa hintaan lisätään 6,90 €.
  • Toimitamme sinulle laskun sähköpostitse.
  • Vaihtoehtoisesti voit asioida myös Hällä-näyttämöllä paikan päällä. Palvelemme arkisin klo 12-16 sekä esitysiltoina tuntia ennen esityksen alkua. Maksu pankkikortilla tai käteisellä.
  • Mikäli tilasit hupparin Hällä-näyttämölle, ilmoitamme siitä sinulle henkilökohtaisesti kun tuote on noudettavissa. Hupparin voi noutaa lipunmyynnin aukioloaikojen puitteissa tai Full Moon Effect -esitykseen saapumisen yhteydessä.

Kokotaulukko

Koko   Leveys cm   Pituus cm
XS        51                 64
S           54                66,5
M          57                69
L           60                71,5
XL        63                 74
XXL     66                 76,5
3XL      69                 79

Leveys: Tuotteen reunasta reunaan hihojen alapuolelta
Pituus: Olkapään korkeimmasta kohdasta tuotteen alareunaan

Hupparimalli
AUTHENTIC HUPPARI

Pään yli vedettävässä Authentic-hupparissa on näppärä kengurutasku. Huppu antaa suojaa ja nukattu sisäpinta tuntuu mukavan pehmeältä.

• 80 % rengaskehrättyä kampapuuvillaa, 20 % polyesteriä
• Paino: 280 g/m²
• Kolmilankakudonta, päälikerros pehmeää puuvillaa
• Kaksinkertaisessa hupussa kankaanvärinen litteä nauha
• Kengurutaskussa läpivienti ja kauluksessa lenkit kuulokkeiden johdolle
• Harjattu sisäpinta
• Valmistusmaa Bangladesh/Egypti

Lue myös nämä

Full Moon Effect – Kasvavan puolikuun juhla

Kasvavan puolikuun juhla La 25.11. alkaen klo 19.30 Yökyöpelit ja lunastit huomio – tämä Full Moon Effect -ilta on juuri teille. Kasvavan puolikuun juhla järjestetään lauantaina 25.11. klo 19.30 alkaen, kun Hällä-näyttämölle rakentuu Tarotpuodin pop up -ministore. Ministore on kuin pienoismalli upeasta ja alkuperäisestä maagisten juttujen ostospaikasta. Tule tutustumaan kiviin ja löytämään juuri sinulle sopiva

Ravitsemisliike Aistin Full Moon Effect-nimikkomenu

Ravitsemisliike Aisti on luonut kauden kolmen ruokalajin menun Full Moon Effect -esityksen teemasta inspiroituneena. Menu on tarjolla 17.11.-16.12.2023, eli koko syksyn esityskauden ajan. Menu yhteensä 45 € Varaukset varaukset@aistiravintola.fi | puh. 03 223 2040 Voit yhdistää Full Moon Effect -esitykseesi upean illallishetken tai nauttia elämykset erikseen – sinä päätät.  Voima Paahdettua maa-artisokkakeittoa, rakuunaöljyä, pikkelöityä suppilovahveroa

Hällä-näyttämön lipunmyynti on suljettu syyslomaviikon

Hällä-näyttämön lipunmyynti lomailee Pirkanmaan syyslomaviikon ajan ma 16. – pe 20.10.2023. Olemme paikan päällä jälleen maanantaina 23.10. klo 12.00-16.00. Syyslomaviikon aikana Hällä-näyttämöllä järjestetään Pori Dance Companyn ja Tanssiteatteri Minimin vierailuesitys S T R E A M torstaina 19.10. klo 19.00. Lippuja nykytanssin ja teknologian yhdistävään esitykseen voi lunastaa ennakkoon osoitteesta www.lippu.fi ja tunnin ajan ennen

© Tanssiteatteri MD 2023